06-199 199 29

Aanbod door Doubletree by Hilton Royal Parc Soestduinen

Relaxation, Beauty, Wellness, Culinair

RELAXATION Tijdens dit weekend wordt er vier keer Dru yoga* gegeven op thema. Verder zijn er nog een meditatiesessie, een ademsessie, een stiltewandeling en een Yoga Nidra-sessie.

Het aanbod van beweging, adem en stilte nodigt uit om te focussen. Door aanwezig te zijn in het Nu, is er bewuste onthaasting. In de ontspanning ontstaat er ruimte en kan ballast worden losgelaten. Blokkades worden opgeheven en de energie kan weer vrij stromen.

Deze Dru yoga sessies zijn toegankelijk voor zowel beginners als gevorderden, van alle leeftijden, ongeacht conditie.

BEAUTY Bij het hotel kunnen individuele afspraken voor schoonheidsbehandelingen rechtstreeks geboekt worden. Een ontspannen lichaam en geest laten deze behandelingen nog meer tot hun recht komen. Het effect ervan kan tot een diep niveau worden geïntegreerd. In dit Wellness Yoga Arrangement ontvang je 15% korting op de schoonheidsbehandelingen. Om teleurstelling te voorkomen is het advies om van tevoren te reserveren en eventuele aanpassingen in de mogelijkheden te checken. De receptie is bereikbaar via mail en per telefoon: 035 603 8383.

WELLNESS Ontspannen kan ook in de Health Club met sauna, Turks stoombad, zwembad en fitnesscentrum (toegang afhankelijk van de Corona-status en vooralsnog vooraf reserveren via mail of telefoon: 035 603 8383). Daarnaast zijn er nog een negen holes golfbaan, een tennisbaan en diverse wandel- en fietsroutes in de omliggende bossen. De stiltewandeling geeft je de mogelijkheid om echt gebruik te maken van de kracht van de natuur.

CULINAIR Het sfeervolle restaurant Royal Parc maakt gebruik van de beste kwaliteits- en seizoensgebonden producten van regionale bodem en biedt een gevarieerd aanbod uit de internationale keuken, afgewisseld met traditionele gerechten. De hele brigade is toegewijd om ervoor te zorgen dat al je zintuigen gestreeld worden. Uiteraard wordt er rekening gehouden met allergieën en dieetwensen. In dit arrangement is op zaterdag de avond vrij te besteden. Heerlijk dineren kan dan natuurlijk weer in het Royal Parc restaurant (met een exclusief meerdanYOGA-diner, inclusief 2 drankjes, voor maar €30) maar ook in de sfeervolle Juno Bar heb je keuze uit gezond en lekkers.

Direct boeken via:
annette@meerdanyoga.nl of
bel/whapp: 06-19919929

CORONA PROOF

Double Tree by Hilton Royal Parc Soestduinen bevestigt dat er wordt schoongemaakt met desinfecterende middelen, ontsmettende handgel beschikbaar is voor de gasten, maatregelen voor social distancing in acht worden genomen en het personeel persoonlijke beschermingsmiddelen gebruikt. Voor deelnemers aan dit Wellness Yoga Arrangement is een Corona-protocol beschikbaar.

       

 

 

 

HOTELKENMERKEN

Double Tree bij Hilton Royal Parc Soestduinen is een luxueus vier sterren hotel met gratis parkeergelegenheid. Het hotel heeft recent een bijzondere transformatie ondergaan: extra comfort en stijl zijn toegevoegd. Het beschikt over 113 ruime kamers die voorzien zijn van airconditioning, een balkon en kamerhoge ramen. Daarnaast heeft de badkamer een douche en een apart bad. De ruime kamers hebben koffie en thee faciliteiten en er is overal gratis Wifi.

Het hotel is gelegen in de bosrijke omgeving van de Utrechtse Heuvelrug. De locatie maakt het een prima plek om tot rust te komen, en te genieten van een wandeling of fietstocht in de natuur of de nabijgelegen steden Utrecht en Amersfoort te verkennen. Kijk hier voor een nadere impressie van Double Tree by Hilton Royal Parc Soestduinen.  

 

Terug naar ‘wellness yogaweekend retraite Soestduinen’