06-199 199 29

Food voor hoofd, hart en buik

Inspiratie, hartfocus en heerlijk eten

Met gezonde voeding en Dru Yoga
Optioneel kruidenconsult en massage
Weekend vrijdag 2 oktober – zondag 4 oktober 2020

Genoeg binnen gezeten en zin in even helemaal een weekend weg?
Genoeg navel-gestaard en zin in inspiratie en gezelligheid?
Dit weekend biedt naast gezond en heerlijk eten ook bewust bewegen en meditatie, mogelijkheid tot massage en kruidenconsult, plezier maken, luieren, gezelligheid en voor wie wil: dansen en zingen…

Dit trio gaat ervoor zorgen:
Lobkes5seizoenen
Lobke Brouwer heeft vanuit de Chinese Geneeswijze verschillende vormen van ondersteuning ontdekt om weer in Balans te komen. Daarbij is voeding toch echt wel de Basis en dan niet alleen voeding wat je in je mond stopt maar ook de informatie die tot je komt en of je die kan verteren.
Lobke maakt van iedere maaltijd een feest: met haar kennis over Chinese voedingsleer en de passie waarmee ze gerechten serveert maakt ze je bewust hoe alles met elkaar verbonden is. Eten is daarna nooit meer hetzelfde.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

meerdanYOGA
Annette is vanuit haar onderzoek naar een meer ontspannen leven uitgekomen bij de beoefening van Dru yoga. Deze vorm van yoga wordt ook wel yoga van het hart genoemd. Het neemt je in zachte vloeiende bewegingen mee naar de wijsheid in jezelf. Dru yoga is toegankelijk en geschikt voor iedereen, ongeacht ervaring of conditie.
Annette heeft ruime ervaring om je van beweging naar ontspanning te begeleiden, met een rustige uitstraling en een warme stem. Deelnemers waarderen de vrijheid van bewegen, de praktische benadering en vriendelijke sfeer.

Fia-De
Rhodé de Heer is onze kruidenvrouw en masseuse. Zij heeft een eigen praktijk in Kruidengeneeskunde in Lelystad. Optioneel kan je dit weekend bij Rhode een kort consult of een massage boeken: €25 per half uur en €45 per uur. ze helpt je graag met haar geneeskrachtige kruiden en heerlijke oliën om te masseren. Samen met haar warme persoonlijkheid en enthousiasme voor alles wat groeit en bloeit zijn we blij met haar aanwezigheid dit weekend.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Van vrijdag 2 oktober (14:00 uur) tot en met zondag 4 oktober (12:00 uur) verzorgen Lobke en Annette en Rhode een heerlijk lang-weekend, vol voeding –en niet alleen eten - afwisseling, verdieping, verbinding én stilte, bij de voormalige herenboerderij: het Hof van Heden in Oostwoud.
Op deze unieke locatie is het een feest te mogen vertoeven in één van de prachtige kamers of blokhut in de tuin. We zijn zoveel mogelijk buiten maar als dat niet mogelijk is kunnen we vertoeven in de prachtige binnenruimte. Aan de innerlijke mens wordt gedacht met heerlijke 5 elementen maaltijden en suikervrije hapjes en fruit tussendoor.

 

Op vrijdag een mindfull welkom, een gezellige zaterdag met volop variatie en een verstilde zondag om geïnspireerd mee te kunnen afsluiten, wat wil je nog meer!

Datum: 2-4 oktober 2020
Ontvangst: 14 uur
Vertrek: 12 uur
Locatie: Hof van Heden in Oostwoud
Prijs: €250 – 2-persoonskamer
€290 – 1-persoonskamer

 

Ben je erbij?
De aanmeldingen druppelen gestaag binnen, dus wacht niet te lang.
Nog 2 plekjes vrij.

Je bent van harte welkom
Annette
annette@meerdanyoga.nl
0619919929

 

NB neem voor de yoga graag je eigen matje, dekentje en props mee die je gewend bent om te gebruiken. Laat het graag weten als je die niet zelf hebt, dan komen we er vast wel uit.

 

terug naar AGENDA