06-199 199 29

Retraite

UIT JE HOOFD – IN JE LIJF
Ontspanning, Balans, Verdieping
– een retraite met Dru yoga, mindfulness, systemisch zielswerk en massage-mogelijkheid.

Kom op een prachtige plek in Drenthe genieten van de ontluikende lente. De heerlijkste yogasessies, verdiepende systemische en mindfulness-oefeningen brengen je terug in je eigen stroom, dicht bij jezelf. Deze retraite is ideaal om uit te rusten, op te laden en nieuwe balans en inspiratie te vinden. Door je lijf te voelen en mindful stil te staan bij wat je ervaart in het moment maak je als vanzelf ook verbinding met je diepere weten en wijsheid.

Je krijgt meer overzicht en inzicht in wat er speelt in jou en in je leven. Je doet ervaringen op die je makkelijk in je dagelijkse leven mee kunt nemen voor meer balans, innerlijke rust en vreugde. Je kunt optioneel ook een ontspannende massage boeken. Meer over onze Yoga en Mindfulness- retraites vind je hier.

De yogavorm die we beoefenen is de Dru-yoga, een vorm die toegankelijk en geschikt is voor iedereen, ongeacht ervaring of conditie. Dru-yoga wordt ook wel yoga van het hart genoemd. Het neemt je in zachte vloeiende bewegingen mee naar je gevoel en de wijsheid in jezelf.

Aanmelden kan via onderstaande contactgegevens. Voor deze retraite zoeken we ook nog een hobbykok- iemand die volledig deelneemt en in de avond de maaltijdbereiding coördineert, en een fijne korting daarvoor ontvangt. Klik hier voor meer hobby-kok informatie.

Je krijgt in deze corona-tijd zonder extra kosten een 1-persoonskamer en de groepsgrootte is max. 11 deelnemers om een veilig verblijf mogelijk te maken. Ook kun je met alleen €40 administratiekosten annuleren mocht dat onverhoopt aan de orde zijn. En uiteraard zullen we alle dan actueel geldende maatregelen opvolgen tijdens de retraite. Je kunt lezen hoe dat er verder uit ziet in ons Covid19-protocol.

Met: Sylvia Monten (Groeicirkel.nu), Corine van Westerloo (praktijkhouvast.nl) en Annette Paulich (meerdanyoga.nl)

Datum: Vrijdag 2 april t/m zondag 4 april
Tijd: vrijdag 18.30 t/m zondag 15.30 uur
Locatie: Meeuwenveen – Meeuwenveenweg 1-3 7971 PK Havelte
Kosten: early bird tot 1 februari € 385*, daarna € 415*, op 1 pk. Op een 2-pk (zeer beperkt beschikbaar): € 345

Datum: Maandag 3  t/m donderdag 6 mei
Tijd: Maandag 15.30 t/m donderdag 15.00 uur
Locatie: Meeuwenveen – Meeuwenveenweg 1-3 7971 PK  Havelte
Kosten: early bird € 495* tot 1 maart 2020, daarna € 555*, op 1-pk. Er zijn op aanvraag twee 2-pers.kamers beschikbaar voor € 475* pp. 

Optioneel: massage (€60,- voor 60 minuten)
Wil je een factuur (b.v. als ZZP-er) dan zijn de tarieven exclusief btw. Bij bedrijfsdeelname is het € 685 resp. € 995,- (exclusief btw).

Sylvia is de initiator van deze retraite en coördineert zodoende ook de inschrijvingen
Voor meer informatie, bel 06 – 4169 6936 of e-mail sylvia@groeicirkel.nu.

 

Leuk, ik zie ernaar uit je te ontmoeten.
Je bent van harte welkom!

Ook namens Sylvia en Corine

ontspannen groet,
Annette
annette@meerdanyoga.nl
0619919929

 

 

 

 

 

 

 

terug naar AGENDA