06-199 199 29

Wellness Yoga Arrangement Soestduinen

meer dan YOGA in samenwerking met Double Tree by Hilton Royal Parc Soestduinen


Double Tree by Hilton Royal Parc Soestduinen en een geheel verzorgd wellness yoga-weekend

Een weekend waarin de nadruk ligt op het hervinden van de balans tussen lichaam en geest: wellbeing inside and out.
Te midden van een prachtige omgeving op de Utrechtse Heuvelrug en vlakbij de Soesterduinen is dit unieke hotel een comfortabele en vooral ontspannende verblijfplaats. Corona proof: hygienisch en veilig.

Voor wie:
Voor die deelnemers die op zoek zijn naar een mini-vakantie, geeft dit weekend de ultieme ontspanningsbeleving. Het zorgvuldig uitgebalanceerde programma is een weldaad voor lichaam en geest. De persoonlijke begeleiding, het luxe verzorgde aanbod en de aanwezige faciliteiten, versterken de mogelijkheid van thuiskomen bij jezelf.

 

 

 

 

Relaxation, Beauty, Wellness, Culinair

RELAXATION
Tijdens dit weekend wordt er vier keer Dru yoga* gegeven op thema. Verder zijn er nog een meditatiesessie, een ademsessie, een stiltewandeling en een Yoga Nidra-sessie.

Het aanbod van beweging, adem en stilte nodigt uit om te focussen. Door aanwezig te zijn in het Nu, is er bewuste onthaasting. In de ontspanning ontstaat er ruimte en kan ballast worden losgelaten. Blokkades worden opgeheven en de energie kan weer vrij stromen.

Deze Dru yoga sessies zijn toegankelijk voor zowel beginners als gevorderden, van alle leeftijden, ongeacht conditie.

BEAUTY
Bij het hotel kunnen individuele afspraken voor schoonheidsbehandelingen rechtstreeks geboekt worden. Een ontspannen lichaam en geest laten deze behandelingen nog meer tot hun recht komen. Het effect ervan kan tot een diep niveau worden geïntegreerd.
In dit Wellness Yoga Arrangement ontvang je 15% korting op de schoonheidsbehandelingen. Om teleurstelling te voorkomen is het advies om van tevoren te reserveren en eventuele aanpassingen in de mogelijkheden te checken. De receptie is bereikbaar via mail en per telefoon: 035 603 8383.

WELLNESS
Ontspannen kan ook in de Health Club met sauna, Turks stoombad, zwembad en fitnesscentrum (toegang afhankelijk van de Corona-status en vooralsnog vooraf reserveren via mail of telefoon: 035 603 8383).
Daarnaast zijn er nog een negen holes golfbaan, een tennisbaan en diverse wandel- en fietsroutes in de omliggende bossen.
In dit weekend is het gebruik van de Hilton-fiets op één van de dagen erbij inbegrepen.
De stiltewandeling geeft je de mogelijkheid om echt gebruik te maken van de kracht van de natuur.

CULINAIR
Het sfeervolle restaurant Royal Parc maakt gebruik van de beste kwaliteits- en seizoensgebonden producten van regionale bodem en biedt een gevarieerd aanbod uit de internationale keuken, afgewisseld met traditionele gerechten.
De hele brigade is toegewijd om ervoor te zorgen dat al je zintuigen gestreeld worden. Uiteraard wordt er rekening gehouden met allergieën en dieetwensen.

 

In dit arrangement is op zaterdag de avond vrij te besteden. Heerlijk dineren kan dan natuurlijk weer in het Royal Parc restaurant (met een exclusief meerdanYOGA-diner, inclusief 2 drankjes, voor maar €30) maar ook in de sfeervolle Juno Bar heb je keuze uit gezond en lekkers.

CORONA PROOF

Double Tree by Hilton Royal Parc Soestduinen bevestigt dat er wordt schoongemaakt met desinfecterende middelen, ontsmettende handgel beschikbaar is voor de gasten, maatregelen voor social distancing in acht worden genomen en het personeel persoonlijke beschermingsmiddelen gebruikt. 

Voor deelnemers aan dit Wellness Yoga Arrangement is een Corona-protocol beschikbaar.

 

 

 

 

HOTELKENMERKEN

Double Tree bij Hilton Royal Parc Soestduinen is een luxueus vier sterren hotel met gratis parkeergelegenheid. Het hotel heeft recent een bijzondere transformatie ondergaan: extra comfort en stijl zijn toegevoegd. Het beschikt over 113 ruime kamers die voorzien zijn van airconditioning, een balkon en kamerhoge ramen. Daarnaast heeft de badkamer een douche en een apart bad. De ruime kamers hebben koffie en thee faciliteiten en er is overal gratis Wifi.

Het hotel is gelegen in de bosrijke omgeving van de Utrechtse Heuvelrug. De locatie maakt het een prima plek om tot rust te komen, en te genieten van een wandeling of fietstocht in de natuur of de nabijgelegen steden Utrecht en Amersfoort te verkennen.

Kijk hier voor een nadere impressie van Double Tree by Hilton Royal Parc Soestduinen.

*DRU YOGA

Dru yoga wordt gekenmerkt door zachte, vloeiende bewegingen en een gecontroleerde ademhaling. Hierdoor is het zowel een krachtige als sierlijke manier om stress te verminderen. Het komt zoals alle bekende yogatradities in Nederland uit de eeuwenoude yogatraditie uit India. Dru Yoga helpt je om met plezier en vanuit je eigen kracht in het leven te staan. Door regelmatige beoefening zul je je vitaler, energieker en vrolijker voelen en houd je jezelf beter in balans.

Tijdens de les is er altijd aandacht is voor ieders persoonlijke mogelijkheden.

BEGELEIDING

Bij dit arrangement worden de ‘relaxation-activiteiten’ verzorgd door meerdanYOGA. Het huidige team bestaat uit Annette Paulich, Gea Huizinga, Onno Varekamp en Willemijn Kaasjager. Alle vier zijn minimaal gediplomeerd Dru yoga docent. Daarnaast heeft ieder zo zijn eigen achtergrond aan opleiding, kennis en ervaring. 

 

 

 

 

 

 

PROGRAMMA
Klik hier voor het programma

Kom heerlijk Ontspannen bij het Wellness Yoga Arrangement Soestduinen
met Dru Yoga-meditatie-pranayama-diepe ontspanning, heerlijk eten, lekker wandelen, fijn zwembad, lekkere sauna en sportfaciliteiten.
Met persoonlijke aandacht in een prachtige omgeving.

WAT MAG JE VERWACHTEN?

1. ontvangst met healthy snack
2. vier Dru yoga sessies. Inclusief fruit, thee/fruitwater
3. twee-gangen diner op vrijdag, inclusief 2 drankjes
4. twee overnachtingen in een geheel gerenoveerde kamer
5. healthy breakfast
6. ademtechniek-sessie
7. meditatie-sessie
8. stiltewandeling
9. yoga Nidra-sessie
10. Hilton fiets beschikbaar
11. onbeperkt toegang tot Royal Parc Health Club: sportzaal, sauna en zwembad
12. vijftien procent korting op alle beauty behandelingen

DATA 2021

  • 11-13 juni – begeleiding door Annette
  • 9-11 juli – begeleiding door Willemijn en Onno
  • 20-22 augustus – begeleiding door Annette
  • 17-19 september – begeleiding door Gea
  • 22-24 oktober – begeleiding door Willemijn en Onno
  • 19-21 november – begeleiding door Gea
  • 17-19 december – begeleiding door Annette


PRIJS 2021

Prijzen voor 2021 verschillen per maand en zijn momenteel in onderhandeling. Ter indicatie:

  • Als je alleen komt reken dan met een bedrag tussen €154 (hele programma maar zonder overnachting) en € 380 op 1persoonskamer.
  • Kom je met zn tweeen kan je natuurlijk ook pp deelnemen zonder overnachting vanaf €154 en blijf je slapen betaal je voor een 2persoonkamer tussen €250 en €300.
  • Een kamer delen met zn drieën kan ook.

Nieuwsgierig (al eerder dan dat de prijzen hier zijn gepubliceerd)? Neem graag contact op: annette@meerdanyoga.nl of bel/whapp: 06-19919929

 

NB Mogelijkheden worden allereerst bepaald door Overheidsvoorschriften ten opzichte van aanbod door hotels.
Gedurende de periode van Corona-maatregelen gelden er geen annuleringsvoorwaarden, maar alleen €25 handlingskosten in geval van eventuele restitutie.

REPEATERS, LEDEN van MEERDANYOGA en ROYAL PARC HEALTH CLUB ontvangen 15% KORTING

INSCHRIJVEN

Neem contact op om je in te schrijven of voor meer informatie:
annette@meerdanyoga.nl
 of bel: 06 199 199 29.


Leuk, we zien ernaar uit je te ontmoeten
Wees welkom

Annette, Gea, Onno en Willemijn

 

 

 

terug naar AGENDA