06-199 199 29

Workshops

Genieten en Loslaten

zondag 9 januari 2022

Heb je het gevoel dat je hoofd overloopt en dat je vastzit? Heb je behoefte aan beweging en ontspanning? Dan is deze workshop in de stille wintertijd voor jou. Geef jezelf toestemming om aandacht te geven aan jezelf en je intenties!

Dru yoga is bij uitstek een yogavorm die met een combinatie van eeuwenoude technieken ruimte geeft, afstemming met het geheel realiseert en je eigen flow activeert. Deze workshop gaat je veel opleveren als je je openstelt voor de ervaring in het moment en verwachtingen loslaat. We zullen samen lachen en losschudden, minder in de vorm (yang) maar meer naar de flow (yin) zodat je met liefdevolle focus kunt gaan kijken naar wat je wilt creëren. Manifesteren gaat moeiteloos vanuit een rustpunt waarin zelfliefde centraal staat. Eerst jij en dan de rest!


Bewegen vanuit het hart

In deze dru yoga workshop verenig je mooi alle delen in jezelf, voor een gevoel van genieten en loslaten. Vrij van blokkades komen je lichaam, gedachten, gevoel en energie op één lijn en ontstaat er inzicht en inspiratie. Deze stille overgangstijd (december/januari) ondersteunt de verdieping in het contact met jezelf en de aandacht die je ergens aan geeft. Hoe zit het met jouw doelen en wensen? Is er een verlangen? Neem deze middag om je intenties te onderzoeken en te versterken. Door de asana’s, sequenties, affirmaties, visualisaties en mudra’s kun je makkelijker in contact komen met je werkelijke Zelf. Vanuit het stille midden contact met je eigen wijsheid. 

Geef je nu op voor deze bevrijdende workshop en kom in contact met je eigen stralende licht. Vertrouw op jezelf en bekrachtig met ons je intenties voor het nieuwe jaar. Schrijf je in en bepaal zelf je donatie. Wij volgen het principe van Dana. Dana is een term uit het Boeddhisme en wordt vaak vertaald naar vrijgevigheid, vrijwillig geven of donatie. 


PRAKTISCHE INFO

Wie Dru yogadocent Annette Paulich (tante) en Dru yogadocent-in-opleiding Jeannine Paulich (nichtje) verzorgen samen deze sprankelende workshop
Wanneer zondag 9 januari 2022 van 13.30 tot 16.30 uur
Waar Ananda Yoga, Boomberglaan 18, 1217 RS Hilversum
Kosten Op basis van donatie: dana. Je ontvangt nadien een Tikkie.
Inschrijven bij Annette via annette@meerdanyoga.nl

 

Belangstelling?

Wij hebben een passie voor het aanbieden van technieken voor een goede relatie met jezelf en daarvandaan met de wereld om je heen.
Heel welkom bij deze workshop ‘Genieten en loslaten’ om met liefdevolle focus te gaan kijken naar hoe en wat je beweegt. Kijk voor verdere oriëntatie op: meerdanyoga.nl en/of neem contact op met Annette Je bent van harte welkom!

 


Extra aandacht geven aan onderwerpen die je werkelijk interesseren? Dát is goed zorgen voor jezelf! Dat inspireert en vitaliseert. Kom jij naar mij of kom ik naar jullie?

Hoe inspirerend is het om dan een specifiek onderwerp (yogahouding, reeks of thema) helemaal uit te werken en vanuit allerlei invalshoeken te benaderen.
Workshops combineren kennis met practice vanuit de leer van yoga, chakra’s, pranayma, mantra, mudra, visualisatie, meditatie…

En als je met een groepje gelijkgestemden een speciaal thema wil beoefenen, dan ben je bij ons aan het juiste adres.
We komen op een geschikte datum tot een mooi programma afgestemd op jouw wensen en doelen.

 

Leuk, ik zie ernaar uit je te ontmoeten.
Je bent van harte welkom!

Met ontspannen groet,
Annette

annette@meerdanyoga.nl | 0619919929

 

 

terug naar AGENDA