+31 6 199 199 29

Over mij

Annette (1961)
Al vanaf m’n 20ste doe ik aan yoga. Dat was van huis uit ‘gewoon’, omdat mijn vader dat deed vanwege rugklachten door zwaar fysiek werk. Ik vond het niet persé leuk maar het voelde wel goed. Totdat ik Dru yoga tegenkwam. Dat was óók nog leuk. Ik had al veel yoga-stromingen gevolgd maar nu was het verrassend om te merken wat een groot effect het had om de yoga-houdingen te combineren met toevoegingen zoals visualisaties, affirmaties en mudra’s. Daar wilde ik meer van weten dus direct schreef ik me in voor de docentenopleiding en begon met lesgeven in 2006.
Mijn loopbaan heeft zich ontwikkeld door na 20 jaar carrière te maken in de zakelijke dienstverlening, ik in 2003 gestart ben met mijn eigen praktijk. Een aanbod van oa kinderyoga, ouder-en-kind yoga, massages, Reiki en van alles dat zorgde voor ontspannen en bewust worden. Voor mij een passende stap gezien mijn eigen ervaring dat drukte, spanning en-maar-doorgaan, leidt tot jezelf verliezen en burn-out. Het beoefenen van Dru Yoga en Meditatie bracht me stabiliteit en zelfvertrouwen en daardoor heb ik stappen kunnen zetten die ik niet voor mogelijk had gehouden. Sindsdien zorgt het ervoor dat ik flexibel blijf, ook in m’n hoofd, en lekker in m’n vel zit. Het is mijn dagelijks moment van afstemming en zorgt ervoor dat ik bewust blijf en kan genieten van het leven.

Delen is vermenigvuldigen
Van harte welkom als je een toegankelijke yogavorm zoekt die je zowel flexibel maakt als een goed gevoel geeft. Ik zie ernaar uit de ontspanning met je te delen.

2021: Mijn ervaring met een gebalanceerd leven heb ik geoefend bij het huizenoppaswerk dat we vier jaar full-time hebben gedaan: steeds weer op een ander adres de zorg verlenen aan andermans huis&huisdieren. Het heeft ons niet alleen relativering en voldoening gebracht maar ook tot een volledig ontspullen. De verrassing is dat dat veel rust heeft gebracht, ook al is er teleurstelling over nét dat ene meubelstuk waar te snel afscheid van is genomen ;-). En het voordeel is dat er nu wel ruimte is om andere dingen te doen dan te werken voor hypotheek en vakanties. Op dit moment zitten we voor een poosje in Spanje en hebben nog geen idee voor hoe lang. Deze leeftijdsfase (ook alweer in mijn 60-er jaren) is daarbij ook passend: vrij van de zorg voor kinderen en geen verantwoordelijkheden meer. Ik ben gezond en voel me energiek. En mijn voldoening haal ik uit de yoga: de beoefening, de bestudering en het delen daarvan.