06-199 199 29

Reviews

Schrijf een nieuwe recensie

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
13 berichten.
Annette Annette uit Hilversum schreef op 17 april 2023 om 17:32:
Geweldige ruimte. Heerlijke verzorging (thee, water, lekkers). Tijd en ruimte voor mezelf.
Petra Petra uit Soesterberg schreef op 8 mei 2022 om 11:06:
Annette geeft online yogales via zoom. Heel handig. Je hebt een afspraak maar hoeft de deur niet uit! Dru yoga is yoga van het hart. Annette begeleidt de les met fijne stem, inspirerende woorden en muziek op de achtergrond. De bewegingen zijn vloeiend en maken je lichaam lekker los. Ook de slotzin van de les is erg mooi: laten we gaan van innerlijke vrede naar wereld vrede.
Thessy Geerards Thessy Geerards uit Tilburg schreef op 4 mei 2022 om 09:57:
Sinds een klein jaar doe ik wekelijks mee met de online lessen Dru Yoga van Annette. Het fijne aan de online lessen is dat ik gewoon thuis ben en toch mee op yogareis ga met Annette. De Dru Yoga is mild, compassievol en vloeiend in bewegen en dat is voor mij een passende manier om in contact te blijven met mezelf en mijn lichaam. In de periodes dat mijn gezondheid kwetsbaarder is en ik fysiek minder kan, leent de Dru Yoga zich ook voor het terugschakelen en blijven kijken wat wel kan. Annette is warm en levendig in het contact en in haar manier van lesgeven. En ze stelt fijne lessen samen die altijd weer op alle vlakken beweging brengen. Ze weet ook online af te stemmen en een gevoel van welkom en samenzijn te creëren, zodat ik toch het gevoel heb samen te zijn met anderen.
Admin-antwoord door: Annette
Dankjewel Thessy voor deze mooie beschrijving hoe de Dru yoga voor jou werkt. Goed te horen [lezen ;-)] dat je een passende plek en manier van bewegen hier vindt die helpend is. Fijn dat je erbij bent.
Joyce Joyce uit Amsterdam schreef op 4 juli 2021 om 11:35:
Ik heb al verschillende yoga-lessen en docenten gehad, maar vind Annette een bijzonder goede yoga docente. Ze brengt veel diepgang in haar lessen, maar op een luchtige, natuurlijke en vrolijke manier. Daardoor erg toegankelijk. Na de les voelde ik me heerlijk in mijn lichaam en weer in contact met mezelf. Dank je, Annette!
Admin-antwoord door: Annette
Dankjewel Joyce, leuk om te horen dat het je zo goed is bevallen. En dank voor je vriendelijke woorden 😉
Hetje Hetje uit Huizen schreef op 29 juni 2021 om 09:41:
Ik had een familie yogaweekend in hotel Doubletree by HIlton Royal Parc Soestduinen: een fantastisch hotel: dineren ontbijten, gastvrij personeel! Met Dru yoga en toegang tot de Health Club: zwemmen, sporten, sauna enz. Echt alles erop en eraan. Geweldige begeleiding van Annette van meerdanyoga.nl Kortom, om nooit te vergeten!
Admin-antwoord door: Annette
ja was leuk hè mam, <3
Karin Karin uit Huizen schreef op 29 juni 2021 om 07:24:
Wij zijn met de familie naar het yogaweekend in Soestduinen geweest. Het was heel relaxed en fijn. Annette geeft op een rustige en kundige manier de yogalessen. Ze is een warm persoon die op een relaxte manier de houdingen en meditaties begeleidt. En wat werden we heerlijk verwend in het hotel met vriendelijk en behulpzaam personeel. We hebben gezwommen op de benedenverdieping waar een hele wellness afdeling is. Zo leuk gehad, we gaan volgend jaar weer!
Admin-antwoord door: Annette
jaah, super zo'n jaarlijkse familietraditie!
Mary Mary schreef op 10 oktober 2020 om 07:47:
Het was een heerlijk weekend in Soesterduinen. Er was een hele fijne sfeer in de groep en fijne afwisselende lessen. Ik kwam om uit te rusten en op te laden. Dat is helemaal gelukt! Wij hadden Gea die het weekend begeleide dat deed ze op een hele prettige en kundige manier. Dankbaar voor dit cadeau dat ik mijzelf gegund heb. Echt een aanrader.
Mandy Mandy uit Hilversum schreef op 1 september 2020 om 11:26:
Het weekend dat Annette had georganiseerd in de Soesterduinen was echt heerlijk! Een gevuld maar niet te vol programma met yoga, mindfulness en vreugde. Annette is een erg prettige yogadocente: bekwaam in haar vak, een grappige en warme persoonlijkheid, en bovendien bijzonder authentiek.
Hilde Brams Hilde Brams uit Leuven schreef op 18 augustus 2020 om 17:12:
Heerlijk weekend gehad met Annette in Soesterduinen. Wij hebben Annette en haar inspirerende manier van lesgeven 2 jaar geleden leren kennen en toen al zeiden we dat we dit gingen herhalen want het is absoluut top. Een hele mooie locatie, een fijne groep maar vooral de zachte yoga en hoe Annette ons steeds weer inspireert, zijn zo waardevol. Wij komen terug.
Lean Lean uit Soest schreef op 12 maart 2020 om 05:37:
Ik dacht van tevoren al 'dat wordt vast fijn'. Het welkome gevoel dat Annette uitstraalt kwam helemaal uit. De locatie, de duinen met al wat er is, in stilte ervaren. Fijne kamer, saamhorigheid. Delen en toch op jezelf kunnen blijven. Heerlijk eten en ín mijn lijf en geest landen tijdens de heerlijke Dru yoga oefeningen/reeksen. Zorgvuldige professionele begeleiding maakt het tot een onvergetelijke be-le-ving. Ik hou van het leven en het leven houdt van mij. Namasté Lean
Admin-antwoord door: Annette
Dank voor de mooie woorden Lean. En fijn dat het zo goed is bevallen 🙂
Robert Robert uit Baarn schreef op 9 maart 2020 om 10:39:
Een heel relaxed weekend en Annette heeft een inspirerende manier van lesgeven. We hadden geluk dat zaterdag met de stiltewandeling het prachtig weer was. Het thema was Verwondering en het is inderdaad wonderbaarlijk als je er in stilte ingaat. Het hotel is net gerestyled en nu als Double Tree, veel minder formeel dan de uitstraling van een zakelijk Hilton. Echt mooi gedaan. Al met al bijzonder geslaagd,
Layla Layla uit Den Haag schreef op 2 maart 2020 om 12:34:
Gisteren terug uit een heerlijk ontspannend yogaweekend met Annette als begeleider. Er was veel ruimte voor een eigen invulling van het weekend. Met betrekking tot de lessen het volgende Annette past de lessen zodanig aan dat eventueel klachten worden bediend. Er wordt rekening gehouden met beperkingen. Dat betekent dat ze tijdens de yogalessen bijvoorbeeld individuele aanpassingen voorstelt voor houdingen. Ik heb verschillende lessen mogen volgen Van intensief tot minder intensief. Altijd afgestemd op de groep (en de staat waarin de groep ter plekke bevindt) die zich op dat moment voor haar staat. Knap vind ik dat! Bij alle lessen staat het bereiken van een ontspannen staat centraal. Ik heb Annette mogen ervaren als is een professionele docente en een fijn persoon die luistert en adviseert. Annette heeft mij een ontspannende massage gegeven waardoor ik meer uit de yogalessen kon halen. Het was bovenal heerlijk! Bedankt Annette voor dit ontspannen weekend! Tot een volgende keer. Met groet, Layla
Admin-antwoord door: Annette
fijn Layla dat het je zo goed is bevallen. Veel dingen mag je loslaten. Maar dit mag je vasthouden 😉 Ontspannen groet
Ellen Ellen uit Hilversum schreef op 26 februari 2020 om 15:20:
Een heerlijk Yoga weekend gehad in Soest! Heerlijk ontspannen en ruimte genoeg om ook jouw eigen ding te kunnen doen, een aanrader voor een ieder die wil ontspannen! Ellen