06-199 199 29

Individuele afspraak

We zijn niet voor niets met 7 miljard mensen op de wereld, denk ik vaak. We hebben elkaar nodig om gespiegeld te worden in denken en doen. Dat geeft inzicht en motivatie tot grenzen stellen en keuzes maken.


In de zoektocht naar ontspanning en daar vandaan de moed voor verandering of acceptatie van dat wat niet veranderd kan worden, kan het soms waardevol zijn een objectieve derde te raadplegen.

Afhankelijk van je huidige gesteldheid en de wensrichting, kan je bij meer-dan-YOGA terecht, om weer in balans te komen en je vitaliteit te vergroten.

Dan kan je denken aan de individuele les Yoga op Maat, die wordt gecombineerd met specifieke ademhalingstechnieken, gerichte visualisaties (vergelijk het met dromen) en toegespitste affirmaties (als een positieve tekst).

We werken hierbij ook met Dru Yoga en deze vorm is bij uitstek geschikt tijdens een herstelperiode. Vooral doordat deze vorm van yoga werkt met zachte vloeiende bewegingen in combinatie met de ademhaling. De aard en intensiteit zal volledig afgestemd worden op dat wat jouw systeem nodig heeft.

De sessie wordt veelal afgesloten met een diepe ontspanning. Daarmee krijgt het lichaam de gelegenheid het effect van de oefeningen verder te integreren en wordt het zelfhelend vermogen gestimuleerd.

Naast de yoga kunnen healingmethodes helpen, zoals energiewerk met Ilahinoor en/of Reiki.
Een ontspanningsmassage brengt je uit je hoofd en in je lichaam.
Hartcoherentie-coaching richt zich met behulp van biofeedbackapparatuur, op stressbeheersing en emotieregulatie.
Tijdens een sessie kunnen bovenstaande technieken op zichzelf worden ingezet of als combinatie.


Graag hoor ik wat jouw behoefte is zodat we kunnen afstemmen hoe een afspraak eruit kan komen te zien.
Bel gerust voor een oriƫnterend gesprek of stuur mij een e-mail

Ontspannen groet,
Annette
annette@meerdanyoga.nl
0619919929