06-199 199 29

Individuele afspraak

 

Pauze, vanwege sabbatical

 


“We zijn niet voor niets met 7 miljard mensen op de wereld, denk ik vaak. We hebben elkaar nodig om gespiegeld te worden in denken en doen. Dat geeft inzicht en motivatie tot grenzen stellen en keuzes maken.

En veel van de oplossingen weet je ook wel. En dan gaat het om het perspectief. In het Nu. En er weer even aan herinnerd worden…En besluiten nemen. En oefenen. Niet te streng, maar vanuit motivatie.

Ik ben ervan overtuigd dat als je heel hard werkt en tot het uiterste gaat, het spanningsniveau omslaat naar chronische stress en je zenuwstelsel op slot gaat. Dat is niet alleen wat er over te lezen valt maar ook mijn persoonlijke ervaring. Ik kwam eruit door verschillende wegen te onderzoeken. Daarna hebt ik me verder verdiept en erop gestudeerd. En vanuit die kennis en ervaring, help ik jou graag…”


In de zoektocht naar ontspanning (en daar vandaan de moed voor verandering of acceptatie van dat wat niet veranderd kan worden) kan het waardevol zijn een objectieve derde te raadplegen.

Afhankelijk van je huidige gesteldheid en de wensrichting kan je bij meerdanYOGA terecht om weer bij dat gevoel van balans te komen en je vitaliteit te vergroten.

Dan kan je denken aan de individuele les Yoga op Maat, die wordt gecombineerd met specifieke ademhalingstechnieken, gerichte visualisaties (vergelijk het met dagdromen) en toegespitste affirmaties (als een besluit cq positief geformuleerde tekst).

We werken hierbij ook met Dru Yoga en deze vorm is bij uitstek geschikt tijdens een herstelperiode. Vooral doordat deze vorm van yoga werkt met zachte vloeiende bewegingen in combinatie met de ademhaling. De aard en intensiteit zal volledig afgestemd worden op dat wat jouw systeem nodig heeft.

De sessie wordt veelal afgesloten met een diepe ontspanning of yoga Nidra sessie. Daarmee krijgt het lichaam de gelegenheid het effect van de oefeningen verder te integreren en wordt het zelfhelend vermogen gestimuleerd.

Naast de yoga kunnen healingmethodes helpen, zoals energiewerk met Ilahinoor en/of Reiki.
Een ontspanningsmassage brengt je uit je hoofd en in je lichaam.
Hartcoherentie-coaching richt zich met behulp van biofeedbackapparatuur, op stressbeheersing en emotieregulatie.
Tijdens een sessie kunnen bovenstaande technieken op zichzelf worden ingezet of als combinatie.


Graag hoor ik wat jouw behoefte is zodat we kunnen afstemmen hoe een afspraak eruit kan komen te zien.
Bel gerust voor een oriënterend gesprek of stuur me een e-mail: annette@meerdanyoga.nl

Hartegroet,
Annette

annette@meerdanyoga.nl
0619919929