06-199 199 29

Over ons

Binnen meerdanYOGA zijn meerdere docenten actief


Annette (1961)
Al vanaf m’n 20ste doe ik aan yoga. Dat was van huis uit ‘gewoon’, omdat mijn vader dat deed vanwege rugklachten door zijn zware fysieke werk.
Ik vond het niet persé leuk maar het voelde wel goed. Totdat ik Dru yoga tegenkwam. Dat was óók nog leuk. Direct daarna schreef ik me in voor de docentenopleiding en begon met lesgeven in 2006.
Mijn loopbaad heeft zich ontwikkeld door na 20 jaar carrière jagen in de zakelijke dienstverlening, ik in 2003 gestart ben met mijn eigen praktijk. Een aanbod van oa kinderyoga, (ouder-en-kind), massages, Reiki en van alles dat zorgt voor ontspannen en bewust worden. Voor mij een passende stap gezien mijn eigen ervaring: dat spanning en maar-doorgaan, leidt tot jezelf verliezen en burn-out. Dru Yoga bracht me stabiliteit en zelfvertrouwen en daardoor heb ik stappen gezet die ik niet voor mogelijk had gehouden. Sindsdien zorgt het ervoor dat ik flexibel blijf, ook in m’n hoofd, en lekker in m’n vel zit. Het is mijn dagelijks moment van afstemming en maakt dat ik bewust blijf om te genieten van het leven.

Delen is vermenigvuldigen
Van harte welkom als je een toegankelijke yogavorm zoekt die je zowel flexibel maakt als een goed gevoel geeft.


Gea Huizinga is afgestudeerd Dru yoga docent. Ze heeft haar eigen lessen en vervangt regelmatig anderen. Daarnaast verzorgt ook Gea workshops op verschillende thema’s. Volg haar activiteiten op druyoga.nu

De samenwerking dateert vanaf 2018 vanwege vervanging van yogales en yogaweekenden.