06-199 199 29

Over ons

Binnen meerdanYOGA zijn meer docenten actief


Annette Paulich is geschoold en actief in Dru Yoga, Kinderyoga, Raja yoga, Intuïtieve massage, Hartcoherentie, Ilahinoor en Reiki.
Na 20 jaar werkervaring in commerciële functies binnen de zakelijke dienstverlening, richt zij zich sinds 2002 op de ondersteuning van mens en bedrijf in ontwikkeling met haar praktijk meerdanYOGA.

Annette vertelt:

“Ik heb bewust gekozen voor Dru yoga, omdat het mij heeft geholpen om vanuit mn eigen kracht in het leven te staan. Yoga (in de brede zin van het woord) is mijn passie. Vanuit mijn persoonlijke ervaring over het effect ervan, geef ik de technieken graag door.

Sinds 2016 woon ik samen met mijn nieuwe liefde steeds weer op verschillende adressen: oppassen op honden, katten, kippen en schapen. Afscheid genomen van huis en spullen, volgt het ene avontuur op het andere.

Dit leven betekent voor mij ontspanning. En door ontspanning kan ik loslaten en draagt het bij aan een gezond en gelukkig leven. Spelenderwijs volg ik mijn persoonlijke ontwikkeling en wil je het echt weten? Ik verwonder me over het leven!”

 


Gea Huizinga is afgestudeerd Dru yoga docent. Ze heeft haar eigen lessen en vervangt regelmatig anderen. Daarnaast verzorgt ook Gea workshops op verschillende thema’s. Volg haar activiteiten op druyoga.nu

De samenwerking dateert vanaf 2018 vanwege vervanging van yogales en yogaweekenden.