NIEUWS yogaweekend Hilton Soestduinen, Soester Courant artikel 15-08-2018

  • Relaxen met Dru Yoga in Hilton en Soester Duinen.

Mindfulness relaxen met Dru Yoga

Peter Beijer

 

SOEST De yogaweekenden die Annette Paulich in samenwerking met Hilton Royal Parc Soestduinen organiseert zijn een uitgelezen kans in even weg te komen van alle zorgen en hart en lichaam te laten leiden. In de weekenden van 7-9 september en 9-11 november is er volop gelegenheid voor mindfulness, ontspanning en relaxen.

NAADLOOS ,,Wij zijn trots op onze locatie. Het compleet verzorgde Yoga-weekend, noem het gerust een belevenis, van Annette sluit perfect aan bij wat wij willen bieden aan onze hotelgasten. Wij hebben een Health Club met een binnenzwembad, fitnessfaciliteiten, Turks stoombad en Finse sauna. Ook kunnen onze gasten tijdens een verblijf een massage, schoonheidsbehandeling, personal training of bootcampsessie boeken. Het hotel biedt fietsverhuur en de bosrijke omgeving nodigt uit voor een wandeling. Met onze hotelkamers en overige ruimtes bieden wij onze gasten volop gelegenheid voor rust en privacy. Het zijn faciliteiten en omstandigheden die naadloos aansluiten bij de relaxweekenden van Annette.”

VOGELS De hotelmanager overdrijft niet. De prachtige ontvangstruimte van het hotel is het portaal van een geweldige omgeving waarbij de sfeer een mengelmoes is van vakantie, ontspanning en rust. Het enige geluid dat je op het terras hoort is van de vogels die genoeg boomtoppen tot hun beschikking hebben om hun zomers lied te laten horen. Een aantal sportievelingen loopt een rondje golf en aan de horizon lonken de bossen en duinen.

BALANS Annette Paulich knikt instemmend. ,,Ik heb uitstekende ervaringen met de Yoga-weekenden hier in het Hilton-hotel. Yoga wordt steeds populairder. Het is een onderdeel van een gezond leven. Ik merk dat de mensen die meedoen aan het Yoga-weekend zich bewust zijn van het creëren van een goede balans tussen werk en privé. Met yoga kun je echt helemaal tot rust komen. Met de faciliteiten en de omgeving van het Hilton-hotel in Soestduinen bieden wij het perfecte menu voor een heerlijk weekend.”

WORKSHOPS Tijdens het relaxweekend geeft Paulich vier Dru yoga-workshops. Daarnaast wordt er een meditatiesessie en een ademsessie gegeven en is er een stiltewandeling in de Soester Duinen. De lessen zijn toegankelijk voor beginners en gevorderden van alle leeftijden, ongeacht conditie.

Paulich: ,,De lessen vormen een inspiratiebron voor aandachtig bewegen en ademen. We doen de lessen in groepsverband, ook het eten gebeurt gezamenlijk. Zo komen gesprekken los. Maar er is meer dan genoeg vrije tijd voor jezelf. Met meditatie kom je zelf tot rust. Dit is de makkelijkste en leukste manier om gezond verder te gaan.”

RECENSIES Dat een Yoga-weekend in Hilton Royal Parc Soestduinen de moeite waard is, vertellen de recensies op de website van Paulich. Zoals ‘Simone’ die enthousiast meldt: ,,Yoga zie ik echt als een moment voor mezelf. Het leven om me heen, alle input die je zo dagelijks binnenkrijgt (ook niet gewenst) even vergeten, en weer terug naar de basis.”

AANMELDEN Liefhebbers die zich willen aanmelden voor het yogaweekend in 2018 van 7 tot en met 9 september of 9 tot en met 11 november kunnen dat doen via de website meerdanyoga.nl of telefonisch bij Annette Paulich van Meer dan Yoga, tel. 06-19919929.